AKTUALITÁSOK

 • Zöld7 Erzsébetvárosban

 • tegnapelőtt - 14:57
 •  

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Zöld7 programjaira!

   

 • Kapufigyelő pályázat

 • 2014. ápr. 14. - 10:47
 •  

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


  kapufigyelő rendszer kialakítására


  2014.


   

  Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének Városüzemeltetési Bizottsága (továbbiakban: Bizottság), a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi lakóközösségek és az önkormányzati intézmények részére biztonsági berendezések létesítéséhez nyújtandó támogatásról szóló 29/2013.(V.31.) önkormányzati rendeletében foglaltak szerint pályázatot ír ki

   

   

  kapufigyelő rendszer kialakítására


   

  társasházak,

   

  lakásszövetkezetek (a lakásszövetkezetekről szóló 2004. évi CXV. tv. 2. § (1) bek.),

  önkormányzati tulajdonban lévő lakóépületek esetében azok kezelője,

  háziorvosi rendelők és önkormányzati intézmények,

  egyházak részére.

 • Közlemény

 • 2014. ápr. 04. - 11:03
 • Hivatalos információ az erzsébetvárosi szavazókörökről

   

  A mai napon Erzsébetváros Önkormányzatának tudomására jutott, hogy ismeretlen személyek téves információkat tartalmazó választási plakátokat helyeztek el több VII. kerületi társasház bejáratára.

   

  A tájékoztatások sok esetben tévesek és nem a megfelelő szavazóköri címet tartalmazzák. Tájékoztatjuk az erzsébetvárosi polgárokat, hogy a helyes cím minden esetben az, amelyet a Nemzeti Választási Iroda által megküldött választási értesítő tartalmaz.

   

  A Helyi Választási Iroda vezetője haladéktalanul intézkedett a helyes információ elhelyezéséről, a mai napon kihelyezésre kerülő plakát bélyegzőlenyomatot és aláírást tartalmaz. Emellett a weboldalon, illetve a TV7 képújságjából tájékozódhatnak a helyes szavazóköri címekről.

   

  Budapest, 2014. április 4.

 • Hirdetmény

 • 2014. márc. 31. - 14:42
 • H I R D E T M É N Y

   

  A Budapest Főv. VII. ker. Erzsébetváros Önkormányzata a 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 20.§ (4) bekezdése alapján az alábbi tájékoztatást hirdetményi úton nyilvánosságra hozza:

   

  A Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzata, másrészről a Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzatok), valamint a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. és az ER-PARK Kft., mint parkolás üzemeltetők között létrejött írásbeli megállapodás értelmében a Király utcában kialakított várakozóhelyeken, valamint a Király utcára merőleges utcákban az első keresztutcáig terjedő várakozási területeken a lakossági várakozási hozzájárulással rendelkező gépjárművek ellenőrzése során az Önkormányzatok megbízásából üzemeltetési tevékenységet végző társaságok érvényesnek fogadják el az e megállapodás megkötésében résztvevő mindkét önkormányzat által kibocsátott lakossági várakozási hozzájárulást továbbá a Király utcában váltott parkolójegyeket (egészségügyi várakozási hozzájárulás esetében kizárólag a Király utcára vonatkozik az Önkormányzatok által kiadott engedélyek elfogadása).

 • Tájékoztató

 • 2014. márc. 31. - 10:48
 • Tisztelt Ügyfeleink!

   

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2014. április 7-én (hétfőn) zárva tart.

   

  A Polgármesteri Hivatalban 2014. április 7-én ügyeletet kizárólag a Hatósági és Ügyfélszolgálati Iroda Anyakönyvi Csoportja tart újszülöttek anyakönyvezése, valamint temetési engedélyek kiadása ügyében 13.30 és 18 óra között. 

   

                                                                     dr. Gotthard Gábor

                                                                                  jegyző

   

 • Erzsébetvárosi elismerések adományozása

 • 2014. márc. 25. - 13:30
 • Erzsébetváros Önkormányzata az alábbi erzsébetvárosi elismerések adományozásának javaslattételére kéri fel a kerületben lakókat.

   

    „Erzsébetváros Jövőjéért” díj: „Erzsébetváros Jövőjéért” díj azoknak a személynek adományozható, akik a jövő generációjának fejlődéséért kiemelkedő, legalább 10 éves szakmai munkát végeznek Erzsébetváros területén. Adományozható azon személyeknek, akik a gyermekek szocializációját és önmegvalósítását segítő, maradandó, példa– és iránymutató emberi értékek közvetítésében, azok átadásában, a gyermekek ellátásában, védelmében, nevelésében, oktatásában, tehetségük gondozásában illetve felzárkóztatásában, lélekkultúrájuk, mindennapi körülményeik javításában, szabadidejük hasznos eltöltésében elévülhetetlen érdemeket szereztek.

  Az elismerő címre részletes írásbeli, szakmai indoklással ellátott javaslatot tehet legalább 100 - erzsébetvárosi  intézménnyel jogviszonyban álló - gyermek/tanuló szülője a honlapról letölthető formanyomtatvány segítségével.

   

    „Egészséges Erzsébetvárosért” díj: „Egészséges Erzsébetvárosért” díj adományozható azon személynek, aki a gyógyító – megelőző ellátás területén, a lakosság életminőségének javítása érdekében legalább öt éve végez Erzsébetváros önkormányzata egészségügyi intézményében, illetve Erzsébetváros Önkormányzatával kötött ellátási szerződésben foglalt egészségügyi szolgáltatás terén kiemelkedő szakmai munkát, és legalább 10 éves, egészségügyi szolgáltatásban szerzett munkaviszonnyal rendelkezik.

   Az elismerő díjra részletes írásbeli, szakmai indoklással ellátott javaslatot tehet legalább 200 erzsébetvárosi polgár a honlapról letölthető formanyomtatvány segítségével. 

ERZSÉBETVÁROS ÚJSÁG

Aktuális szám

2014. ápr. 10.
újság

Tartalomból röviden:

 

 • Aktuális: Aktualitások, friss információk Erzsébetváros életéből
 • Erzsébet Terv: Közös tervünk valósul meg
 • Portré: Beszélgetés a Kossuth-díjas Mácsai Pállal
 • Kultúra: Tavaszköszöntő fesztivállal ünnepelt a város
4321

ERZSÉBETVÁROS TV

Magazin - 2014. április 12. Szombat

2014. ápr. 12.
 • 7 vége
A videó lejátszásához frissítse flash lejátszóját!

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

ERZSÉBETVÁROS A FACEBOOKON

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

OKMÁNYIRODAI IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot online!

VÁLASZTÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT

KÖRNYEZETI INFORMÁCIÓS RENDSZER

E-időpont foglalás

ERVAZRT.HU

Erzsébetvárosi Vagyonkezelő Zrt. honlapja

LÁTOGATÓK SZÁMA

Összes:

405126