AKTUALITÁSOK

Tájékoztatás

2017. dec. 01. - 10:30

Magyarország kormánya a 2018-as évtől megreformálja a közigazgatási ügyintézést és ennek egyik legfontosabb, leglátványosabb újításaként széles körre terjeszti ki az elektronikus ügyintézést.

 

Örömmel értesítem Önöket, hogy Erzsébetváros Önkormányzata a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően 2018. január 1-jétől biztosítja ügyfelei számára az elektronikus ügyintézést.

 

A jogszabály a nem természetes személyek számára az elektronikus csatorna használatát kötelezően előírja, ezért felkérem a gazdasági szervezetek vezetőit, hogy a fenti időponttól önkormányzati ügyeiket ezen az úton intézzék (a természetes személyek számára az elektronikus csatorna lehetőség, de nem kötelezettség).

 

Erzsébetváros Önkormányzatát elektronikus felületen, a oldalon találják meg. Kérem, hogy az intézni kívánt ügy kiválasztását követően, a megjelenő felületet, legyenek szívesek kitölteni, hitelesíteni és beküldeni, ezzel segítve munkánkat.

 

Az új felületnek köszönhetően a weboldal a jövőben csak tájékoztatási célokra fog szolgálni, míg az email címen önkormányzati ügyek nem lesznek intézhetőek.

 

Felhívom a figyelmüket, hogy amennyiben Hivatalunkba nem a jogszabályok előírásai szerint érkeznek be a kérelmek, azt az ügyintézők el fogják utasítani, de egyben tájékoztatást is adnak Önöknek a helyes ügymenetről.

 

Biztos vagyok abban, hogy az alkalmazásra kerülő új elektronikus ügyintézési megoldásoknak köszönhetően a Hivatali ügyintézés minősége emelkedni fog, az ügymenetek gyorsulnak, átláthatóbbak lesznek, ami remélem minden kedves Ügyfelünk megelégedésére fog szolgálni.

 

 

Budapest, 2017. 12. 22.

 

Üdvözlettel:

Dr. Gotthard Gábor

jegyző

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

RÉGEBBI HIREINK

 • Helyi népszavazás 2018

 • 2018. jan. 09. - 15:08
 • Elismerések adományozása 2018.

 • 2018. jan. 08. - 16:28
 •  

  Erzsébetváros Önkormányzata 37/2012. (IX.25.) rendelete alapján az alábbi, erzsébetvárosi elismerések adományozásának javaslattételére kéri fel a kerületben lakókat és az itt működő civil szervezeteket.

   

   „Erzsébetváros Díszpolgára” cím; 
  „Pro Urbe Erzsébetváros” díj; 
  „Erzsébetváros Sportjáért” díj;  
  „Erzsébetváros Mestere” díj; 

   

  További információért kérem kattintson a bővebben gombra!

   

 • Fenyőfa akció

 • 2017. dec. 20. - 15:31
 • FÜIK

 • 2017. dec. 20. - 10:39
 •  

  Fővárosi Ügyeleti és Információs Központ

   

  Tisztelt Ügyfeleink!

   

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest Főváros közigazgatási területén a Fővárosi Közterület Felügyelet 24 órás Fővárosi Ügyeleti és Információs Központot (FÜIK; 1054. Bp. Akadémia u. 1.) működtet, mely képes azonnali kapcsolatot teremteni a rendvédelmi szervek, a katasztrófavédelem, a tűzoltóság, a mentőszolgálat, valamint a közművállalatok ügyeleteivel. A lakosságot közvetlenül érintő közterületi problémákkal kapcsolatosan (csőtörés, épületomlás, gázszivárgás, stb.) az alábbi telefonszámon várja a bejelentéseket:

  Fővárosi Ügyeleti és Információs Központ (FÜIK) :

  06-1-301-75-00

  (

 • Igazgatási szünet

 • 2017. dec. 18. - 11:08
 •  

  Tisztelt Ügyfeleink!


  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Képviselő-testület a 23/2017. (II.15.) számú határozatával igazgatási szünetet rendelt el 2017. december 27. és 31. között. Ezen időszak alatt a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

  A Hivatalban ügyeletet kizárólag a Hatósági és Ügyfélszolgálati Iroda Anyakönyvi Csoportja tart 2017. december 28-án újszülöttek anyakönyvezése, valamint temetési engedélyek kiadása ügyében 9 és 12 óra között.


  dr. Gotthard Gábor

  jegyző

   

OLDALAK:
1

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT

KÖRNYEZETI INFORMÁCIÓS RENDSZER

E-időpont foglalás