RÉGEBBI HIREINK

 • Tájékoztatás bölcsődei nyári zárva tartásról

 • 2018. jan. 26. - 11:32
 •  

  Kedves Szülők!

   

  A Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata fenntartásában működő Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ bölcsődéi nyári zárásának ütemezése 2018. évben az alábbiak szerint alakul:

   

  Dob Bölcsőde

  Nyári zárás: 2018. július 02-től 2018. július 27-ig 

  Nyitás időpontja: 2018. július 30.

  Lövölde Bölcsőde

  Nyári zárás: 2018. július 30-tól augusztus 24-ig

  Nyitás időpontja: 2018. augusztus 27.

  Városligeti Bölcsőde

  Nyári zárás: 2018. július 30-tól augusztus 24-ig

  Nyitás időpontja: 2018. augusztus 27.

   

  A zárással nem érintett napokon a nyitva tartás a megszokott időben, hétfőtől péntekig 6-18 óráig tart. Azok a szülők, akik a nyári zárás ideje alatt nem tudják gyermekük felügyeletét megoldani, a nyitva tartó bölcsődékben az ügyeleti ellátást igénybe vehetik, illetve a bölcsődés korosztály számára a szünidei gyermekétkeztetés biztosítása is a nyitva tartó intézményekben valósul meg.

 • Tűzeset

 • 2018. jan. 25. - 13:49
 •  

  Azonnali önkormányzati segítség a tűzkárt szenvedett VII. kerületi társasháznak
   
  Január 25-én hajnalban tűzeset történt a VII. kerületi Dózsa György út 38. sz. alatti társasházban, ahol egy biztosítószekrény kapott lángra. A tűzoltóság szakemberei a tüzet azonnal eloltották, a lakókat ideiglenesen kitelepítették a társasházból. Az épületben az áramszolgáltatás jelenleg szünetel, mely állapot körülbelül 1-2 napig fog fennállni. 
  Vattamány Zsolt polgármester és Bajkai István alpolgármester a délelőtt folyamán bejárták a helyszínt és egyeztettek a ház közös képviselőjével. A bejárást követően Erzsébetváros vezetése úgy döntött, hogy 1 millió forint gyorssegélyben részesíti a társasházat, a mielőbbi kárrendezés érdekében. 
  A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a lakásokban tűzkár nem esett, az oltásból fakadó beázásokkal kapcsolatban későbbi vizsgálatok lesznek.
 • 2018. évi kéményellenőrzés

 • 2018. jan. 23. - 11:59
 •  

  A fővárosban továbbra is biztosított a kémények rendszeres ellenőrzése

   

  A fővárosi családi ház tulajdonosok 91%-a 2018-tól is igénybe kívánja venni a rendszeres kéményellenőrzést családja és ingatlana biztonsága érdekében. A társasházak és lakásszövetkezetek kötelező kéményellenőrzésével továbbra is biztosított a fővárosi kémények rendszeres és szakszerű kontrollja.

  A korábbi évtizedekhez hasonlóan a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. továbbra is minden ingatlan számára felajánl egy vagy két négyórás intervallumot a rendszeres kéményellenőrzés elvégzésére. Az ellenőrzés igénybevétele társasházi és lakásszövetkezeti ingatlanok, valamint gazdasági szervezetek tulajdonában lévő vagy székhelyéül, telephelyéül, fióktelepéül szolgáló ingatlanok esetében kötelező. A kéményseprő-ipari tevékenységről szóló törvény 2018. január 1-jétől megszüntette azon egylakásos ingatlanok (családi házak) kötelező kéményellenőrzését, melyek nem tartoznak a fenti ingatlanok körébe.

   

  További információért kérem kattintson a bővebben gombra!

 • Pályázati felhívás

 • 2018. jan. 17. - 15:57
 • Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatának Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottsága a 2018. évben Ruzsinára (Rózsaszállásra) és Balatonmáriafürdőre hátrányos helyzetű kerületi gyermekek számára szervezett nyári tábor támogatására, előfinanszírozással

   

  pályázatot hirdet.

   

  Pályázók köre: Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata fenntartásában lévő óvodák, a kerületi, állami fenntartásban és működtetésben lévő iskolákat támogató alapítványok, továbbá az önkormányzati fenntartású szociális és gyermekjóléti intézmény.

   

  Pályázat célja: Ruzsinára (Rózsaszállásra) és Balatonmáriafürdőre hátrányos helyzetű kerületi gyermekek számára szervezett nyári tábor támogatása.

   

  A pályázat teljes tartalma megtalálható a csatolt dokumentumban. Kattintson a Bővebben gombra!

 • Helyi népszavazás 2018

 • 2018. jan. 09. - 15:08
 • Elismerések adományozása 2018.

 • 2018. jan. 08. - 16:28
 •  

  Erzsébetváros Önkormányzata 37/2012. (IX.25.) rendelete alapján az alábbi, erzsébetvárosi elismerések adományozásának javaslattételére kéri fel a kerületben lakókat és az itt működő civil szervezeteket.

   

   „Erzsébetváros Díszpolgára” cím; 
  „Pro Urbe Erzsébetváros” díj; 
  „Erzsébetváros Sportjáért” díj;  
  „Erzsébetváros Mestere” díj; 

   

  További információért kérem kattintson a bővebben gombra!

   

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT

KÖRNYEZETI INFORMÁCIÓS RENDSZER

E-időpont foglalás