• írta Adminisztrátor
  • 2019. december. 18. szerda
  • 1

Tájékoztatás a Belső-Erzsébetvárosi Munkacsoport megalakulásáról

Tájékoztatás a Belső-Erzsébetvárosi Munkacsoport megalakulásáról
title image

Tájékoztatás a Belső-Erzsébetvárosi Munkacsoport megalakulásáról

A tegnapi napon lezárult a Munkacsoport megalakulásának folyamata. A Munkacsoport összesen hét állandó taggal rendelkezik, akik közül négyen a különböző érintett csoportok által delegált személyek.

A belső-erzsébetvárosi lakók közül Dr. Gosztonyi Júlia Közjegyzői Irodájában, közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki a delegált személyt. A sorsolás eredményeképp a lakók delegáltja Szabados Tamás lett.

Tegnap délután Dr. Gosztonyi Júlia Közjegyzői Irodájában sor került a civil szervezetek delegáltjának sorsolására is, melynek értelmében a civil delegált Szikszai Sándor, az Élhető Erzsébetváros Egyesület képviselője.

A belső-erzsébetvárosi vendéglátósok részéről egy-egy érvényes jelentkezés érkezett, így a 24 óra után is nyitva tartó helyek delegáltja Zsendovits Ábel, a 24 óra előtt bezáró helyek delegáltja pedig Györkefalvi Péter.

A Munkacsoport állandó tagjai még Belső-Erzsébetváros körzeteinek egyéni képviselői: Borbélyné Bárdi Zsuzsanna, dr. Kispál Tibor és Ujvári-Kövér Mónika.

Az alakuló ülés szervezése jelenleg folyamatban van, a részletekről a későbbiekben tájékoztatni fogjuk Önöket.

Mindenkinek a véleménye számít, ezért kérjük, hogy a lehető legszélesebb körű egyeztetés érdekében keresse fel bizalommal az Ön csoportjának delegáltját és önkormányzati képviselőjét, ossza meg velük véleményét, javaslatait!

Ha bármilyen ötlete van, de nem tudja elérni a delegált személyt vagy képviselőt, akkor szívesen fogadjuk javaslatait a [email protected] e-mail címen!

Kérjük, segítse a delegáltak munkáját, hogy valóban széleskörű egyeztetés jöhessen létre Belső-Erzsébetváros jövőjéről!

kohezios_alap