• írta Adminisztrátor
  • 2020. február. 25. kedd
  • 2

Új vezetője lett Erzsébetváros Rendészeti Igazgatóságának

Új vezetője lett Erzsébetváros Rendészeti Igazgatóságának
title image

Új vezetője lett Erzsébetváros Rendészeti Igazgatóságának

2020. február 15-től új igazgatója van Erzsébetváros Rendészeti Igazgatóságának, az ERI-nek. Sedlák Tibor, az új vezető 20 éve dolgozik rendészeti területen. Segítőkész, udvarias, de határozott fellépést vár el munkatársaitól, akik reményei szerint egyre megbecsültebb segítői lesznek a kerület lakóinak.

A legfőbb gond a létszám, jelenleg 20-25 ember hiányzik a szolgálatból. Bár az egész szakma, a rendőrség is hasonló gondokkal küzd, Sedlák Tibor bízik abban, hogy az önkormányzat segítségével olyan munkakörülményeket tud teremteni, hogy hamarosan túljutnak a nehéz helyzeten, amit addig is jobb szolgálatszervezéssel próbálnak orvosolni.

Az új vezető nagy súlyt fektet a kulturált megjelenésre, és a folyamatos jelenlétre. Meggyőződése, hogy önmagában már magában ez is növeli a lakók szubjektív biztonságérzetét. De nagyon fontos a szakmaiság is, hiszen a közterület felügyelők intézkedésre jogosult hivatalos személyek, ezért folyamatosan gondoskodnak majd a kollégák továbbképzéséről.

Sedlák Tibor szerint a változás rövidesen észrevehető lesz, de egy újdonsággal máris szolgál:  Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága éjjel –nappal fogadja a lakossági bejelentéseket ezentúl a [email protected] e-mail címen is.

 

kohezios_alap