„EGÉSZSÉGES ERZSÉBETVÁROSÉRT” DÍJ – 2017

„Egészséges Erzsébetvárosért” díj – Dr. Vedres Klára

Dr. Vedres Klára a budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett diplomát. Az egyetemet summa cum laude eredménnyel fejezte be, majd az Uzsoki Kórház belgyógyászatán helyezkedett el, ahol 1962-ben belgyógyász szakvizsgát tett.

Vedres Klára doktornő Erzsébetváros jól ismert, szeretett és köztiszteletben álló házi- és szakorvosa. Közel ötven éve dolgozik Erzsébetvárosban az erzsébetvárosiakért.

1969-1982 között körzeti orvosként, 1982-1992 között a Péterfy Sándor utcai Kórház Rendelőintézetében Belgyógyász csoportvezető és felülvizsgáló főorvosként dolgozott, majd 1992-től háziorvosként dolgozik Erzsébetvárosban. 1992-ben házi orvostanból, 2000-ben foglalkozás-egészségügyből szakvizsgát tett le. Számtalan tudományos munkában, hazai és külföldi szakmai továbbképzésen vett részt (Argentína, Brazília, Kos szigete, Kína, Prága, Szlovénia) és tudományos téziseiből számosat publikált.

1992 óta a Semmelweis Orvostudományi Egyetem akkreditált medikus oktatója és mentora. A háziorvos és folgalkozás-egészségügyi szakorvos képzésben folyamatosan részt vesz.

1979-1989 tanácstagként, 1990-2016 önkormányzati képviselőként és 2002-2006 az egészségügyi-szociális bizottság elnökeként is segítette és irányította Erzsébetváros egészségügyi tevékenységét.

2002-ben kiemelkedő szakmai és közösségi munkájáért a Főváros a „NŐK A VÁROSÉRT” díj adományozásával köszönte meg a közösségért végzett áldozatos munkáját.

Vedres doktornő egész életében az őt felkereső, nem csak erzsébetvárosi betegek ellátásával és gondozásával, képviselőként pedig az egész kerület egészségügyének vezetéséve töltötte. A mai napig háziorvosi feladatait nagy elhivatottsággal látja el, emellett pedig foglalkozik az utánpótlás neveléssel is.

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT