Erzsébetváros Önkormányzat

2021. június 20. Ma Rafael napja van

Erzsébetváros polgármestere Niedermüller Péter köszönti a hölgyeket nőnap alkalmából

Egy évben egyszer, nőnapon megünnepeljük a nőket. Virág, csokoládé, stb. De vajon év közben megadjuk-e nekik, anyáknak, feleségeknek, szerelmeinknek azt a szeretetet és tiszteletet, amit érdemelnek?

A kérdés költői, mert tudjuk, hogy nem. Pedig egész évben nőnapnak kellene lennie, hiszen nélkülük nem jutunk semmire. Ha semmi másra nem gondolok, csak az én nagyszerű kolléganőimre az önkormányzatnál. Ha ők nem lennének, ha nem végeznék a munkájukat olyan kiválóan és odaadóan, akkor már rég bezárhattuk volna ezt a „boltot”. Valójában nem is tudom megköszönni nekik mindazt, amit mindennap tesznek mindannyiunkért. S noha a szavak gyakran elhasználódnak, de igen, köszönöm minden egyes kolléganőmnek szeretettel és nagyrabecsüléssel.

És ezen a napon gondoljunk azokra a nőkre is, akik idősek és egyedül maradtak, akik nehéz körülmények között nevelik a gyerekeiket, hajnalban kelnek és késő éjszakáig dolgoznak, akiket bántalmaznak, akik méltatlan bánásmódnak vannak kitéve, vagy akik az utcán élnek. Ezek az asszonyok és nők is hozzánk tartoznak. Gondolatban nekik is átnyújtok egy szál virágot, hogy jelezzem, nem felejtkezünk el róluk.

Niedermüller Péter

polgármester

Erzsébetváros

yellow-rose-flower-in-close-up-photography-750178

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100