Erzsébetváros Önkormányzat

2021. június 20. Ma Rafael napja van

Kerületünk parkolási rendszerének új vezetőit keressük

Kerületünk parkolási rendszerének új vezetőit keressük. Jelentkezzen, ha megfelel a feltételeknek és kiválasztása esetén részt venne az új parkolási rend kialakításában és fenntartásában!

Tisztelt Erzsébetvárosi Polgárok!

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 114/2020. (II.28.) határozatával a Képviselő-testület úgy döntött, hogy az önkormányzat közigazgatási területén lévő fizető parkolóhely céljára kijelölt közterületi várakozóhelyek parkolás üzemeltetési feladatainak ellátásával 2020. június 27-től kezdődően az Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt.-t bízza meg.

Ennek megfelelően haladnak a feladat átvételével kapcsolatos műszaki, pénzügyi, adminisztratív és humán jellegű előkészítő feladatok.

Az EVIN Nonprofit Zrt-n belül létrejövő Parkolási üzletág vezetői pozícióinak betöltésére a napokban megjelent álláshirdetésekre e helyen is felhívjuk a figyelmet. Az elsődleges cél természetesen a legalkalmasabb jelöltek megtalálása, de ezzel a figyelemfelhívással is támogatni szeretnénk, hogy a nyilvános álláshirdetések ne kerüljék el azoknak a lokálpatriótáknak a figyelmét és jelentkezhessenek, akik megfelelnek az álláshirdetésekben meghatározott feltételeknek.

Javasoljuk, tekintsék meg az alábbi pozíciók hirdetéseit!

Parkolási üzletágvezető [Megtekintem]

Parkolási irodavezető [Megtekintem]

Parkolási ellenőrzési műszakvezető [Megtekintem]

EVIN Nonprofit Zrt.

parking-graphic-design-vector-illustration_24908-54474-1090px

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100