FELHÍVÁS

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzat Képviselő-testülete

az erzsébetvárosi önkormányzati elismerések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 37/2012. (IX.25.) önkormányzati rendelete alapján

„ERZSÉBETVÁROS SZOCIÁLIS SZAKEMBERE” Díj adományozásának javaslattételére kéri fel a kerület lakóit, szociális és gyermekjóléti intézményekben működő közalkalmazotti tanácsokat és a szociális szolgáltatást végző szervezeteket.

Az „Erzsébetváros Szociális Szakembere” díj azon személynek adományozható, aki legalább három éve végez Erzsébetváros Önkormányzata által fenntartott szociális vagy gyermekjóléti intézményben kiemelkedő szakmai munkát és legalább öt éves szociális és gyermekjóléti ellátásban szolgálati jogviszonnyal rendelkezik.

A díj minden évben legfeljebb egy személynek adományozható.

A díj adományozására – részletes írásbeli, szakmai indokolással – javaslatot tehet:

- a polgármester,

- a Képviselő-testület tagjai,

- legalább 200 erzsébetvárosi polgár,

- kerületi fenntartású szociális és gyermekjóléti intézményben működő közalkalmazotti tanács,

- kerületben szociális szolgáltatást végző szervezetek.

 

A javaslatokat 2021. szeptember 30-ig kell benyújtani Niedermüller Péter polgármesternek címezve az alábbi elérhetőségeken:

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata (1073 Budapest Erzsébet krt. 6.)

vagy az alábbi email címen: [email protected]

Tárgy: „Erzsébetváros Szociális Szakembere” díj

Minden további információ megtalálható a 37/2012.(IX.25.) önkormányzati rendeletben, amely a kitöltendő formanyomtatvánnyal együtt letölthető a www.erzsebetvaros.hu honlapról.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyomtatványban kért adatok kezelése a GDPR (személyes adatok védelméről szóló rendelet) elvárásai szerint történik.

Az adatkezelő: Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata, Humánszolgáltató Iroda, 1076 Budapest, Garay u. 5., Telefon: +361 462 3328.

Az adatkezelés célja: a jelölésekkel kapcsolatos ügymenetek lefolytatása.

A kezelt adatok köre, módja és időtartama: a csatolt formanyomtatványban megadott adatok rendeletnek történő megfeleltetése és ezek feldolgozása az ügymenetben.

A jelölés megtételével a jelölő az adatkezelése vonatkozó információkat tudomásul veszi és elfogadja.

Felhívás

Határozat

Jelölés

kohezios_alap