ERZSÉBETVÁROS FEJLESZTÉSI ÉS BERUHÁZÁSI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (ERZSÉBETVÁROS KFT.)

Székhely: 1076 Budapest, Garay utca 5. I./119
Ügyvezető igazgató: Dr. Kocsis Zsolt László
E-mail:

Rólunk

Az Erzsébetváros Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1992-ben alakult, jelenlegi elnevezése Erzsébetváros Fejlesztési és Beruházási Korlátolt Felelősségű Társaság. A Társaság alapítója Budapest VII. ker. Erzsébetváros Önkormányzata. A cég működését felügyelő bizottság ellenőrzi, könyvvizsgáló hitelesíti az éves mérlegét és annak mellékleteit.

 

 Célunk

A Társaság célja, hogy partnereivel olyan kommunikációt tudjon kialakítani, melynek segítségével képes összehangolni az ügyfelek elképzeléseit a szükséges és lehetséges szolgáltatásokkal, ezáltal létrehozva egy olyan erős szakmai köteléket, mely megfelelő hátteret nyújt a célok eléréséhez. Ezen stratégia eléréséhez a következő eszközöket alkalmazza, elveket vallja a társaság:

Képzett szakember gárda: arra törekszünk, hogy olyan képzett és tapasztalt munkatársakat alkalmazzunk, akik képesek valamennyi összetett feladat ellátására, hogy ezáltal is hatékonyan segíteni, gyorsítani tudjuk partnereink elképzeléseinek megvalósítását. A szakembereink számára biztosítjuk a folyamatos szakmai továbbképzés lehetőségét.

A kommunikáció kiemelt fontosságú kezelése: munkánk során tapasztaltuk, hogy a partnereinkkel kialakított kapcsolat minősége, az ügyfelek elégedettsége nagymértékben függ a velük való kommunikáció eredményességétől és a probléma kezelésétől, ezért a kölcsönös bizalom és megelégedettség elérése érdekében fokozott figyelmet fordítunk a kommunikációra, az ügyfél érdekek mindenkori szem előtt tartására, az elvégzett feladatok megfelelő dokumentálására, prezentálására.

Folyamatos technológiai fejlődés, innováció: az állandóan fejlődő, bővülő világban csak az tervezhet hosszú távra, akinek mindennapi céljai között folyamatosan szerepel az új technológiák, irányvonalak megismerése, ezért cégünk lehetőséget biztosít munkatársaink szakmai felkészültségének karbantartására, új lehetőségek megismerésére és alkalmazására.

2017. március 01. napjától látjuk el a Képviselő Testület korábbi döntése alapján, a VII. kerületben a közterület takarítási feladatokat. Célunk ezzel összefüggésben egy tisztább és élhetőbb Erzsébetváros megteremtése, melyhez személyi feltételeken túl, modernebb technikai eszközök beszerzésére is szükség van. Ezzel felkívánunk zárkózni az átlagos technikai színvonallal rendelkező társaságok közé, hogy egy tisztább Erzsébetváros koncepciónak megfelelhessünk.

 

 A Társaság filozófiája

Legfontosabb célunk és egyben filozófiánk, hogy Megbízónk Erzsébetváros Önkormányzata és ügyfeleink hosszútávon is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Számunkra a legkisebb probléma is fontos, és a legnehezebb feladat sem megoldhatatlan.

 
Profil

Közterület tisztasági feladatok ellátása


Piaci helyzetkép


Társaságunk tevékenységét Erzsébetvárosban végzi.

Az elmúlt két évtized gazdasági, jogi, műszaki tapasztalata, tudásanyaga, képessé teszi a Társaságunkat arra, hogy megbízhatóságával és hozzáértésével kivívja ügyfelei hosszú távú bizalmát, elismerését.
A beruházások- fejlesztések területén célja a hosszú időre alkalmas, tartós műszaki megoldások támogatása különös tekintettel az Erzsébet-tervben foglaltakra.

A munkatársakról

Cégünk egyik legnagyobb erőssége "csapatunk"belső együttműködése, külső megbízások felé való nyitottsága és a munkatársak állandósága biztosítja azt a folyamatosságot, amely partnereink bizalmát és megelégedettségét eredményezi. Munkatársaink több éves tapasztalattal és felkészültséggel rendelkeznek.

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT