EVIKINT KFT.

Székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 69. fszt. U-7.
Ügyvezető: Nyíri Dóra
E-mail: 

 Rólunk

Az EVIKINT Intézményi Műszaki Gondnoki és Településüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaságot 2012-ben alapította az EVIKVÁR Erzsébetvárosi Vagyon- és Ingatlankezelő Városgondnoksági Korlátolt Felelősségű Társaság. A cég működését alapítónk mellett, egy 3 fős felügyelő bizottság ellenőrzi valamint könyvvizsgáló hitelesíti az éves mérleget.
 
 Célunk

Az EVIKINT Kft. munkatársai nap, mint nap azon dolgoznak, hogy Erzsébetváros tereit, intézményeit élhetőbbé, szebbé, vonzóbbá tegyék. Ezt mutatják az elmúlt évek fejlesztései is, melyekben aktívan közreműködtünk. Közterületeinken számos új planténer került kihelyezésre a régiek felújítása mellett, szintén hasonló a helyzet a kerületi padokkal, hulladékgyűjtőkkel is. A közintézmények nyári karbantartási feladatai között próbáljuk mind az intézményvezetők, mind pedig a diákok érdekeit szem előtt tartva teljesíteni az elvárásokat.

 A Társaság filozófiája

Legfontosabb számunkra, hogy az Erzsébetvárosban élők elégedettek legyenek mindennapi környezetükkel, legyen szó az iskolákról vagy akár a közterületi parkokról.

Profil

 Cégünk főbb tevékenységi körei:

 

  • intézményi takarítás, karbantartás
  • kisebb felújítások elvégzése
  • zöldfelületek fenntartása
  • nagyobb „zöld beruházások” kivitelezése

 
Piaci helyzetkép

Társaságunk tevékenységét Erzsébetvárosban végzi. Az elmúlt közel három év alatt próbáltunk arra törekedni, hogy elsősorban kerületi lakosok alkalmazásával működjünk, így segítve valamelyest a munkanélküliség csökkentését a kerületben.

 A munkatársakról

Fontos számunkra, hogy a ránk bízott feladatokat megfelelő szakember gárdával végezzük el. Főbb munkacsoportjaink élén szakképzett, megbízható, rugalmas munkatársak állnak, akik szükség esetén akár a nap 24 órájában behívhatóak. Különösen a karbantartási területen fontos ez, hiszen ha baj van, szinte azonnal cselekednünk kell. Legyen szó működésünk bármely területéről, bármikor megbízóink rendelkezésére állunk megfelelő felkészültséggel.

POSTALÁDA

Ebben a pontban veheti fel velünk a kapcsolatot.

PÁLYÁZATOK

Ebben a pontban megtekintheti aktuális és folyamatban lévő pályázatainkat.

KERESÉS AZ OLDALON

VATTAMÁNY ZSOLT, POLGÁRMESTER

Levelezés

www.vattamanyzsolt.hu

VÁLASZTÁS, NÉPSZAVAZÁS

Kattintson ide a megtekintéshez!

JÁRÁSI HIVATAL

Budapest Főváros Kormányhivatala VII. kerületi Hivatala (Járási Hivatal)

E-ÜGYINTÉZÉS

Intézze hivatalos ügyeit oldalunkon!

KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Önkormányzat

2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS

WEBKAMERA

Webkamerás kép megtekintése

KULTÚRA UTCÁJA PROJEKT