Erzsébetváros Önkormányzat

2021. április 21. Ma Konrád napja van

2021. évi Növényesítési pályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Lakóközösségek és önkormányzati intézmények részére növényesítés támogatására

  1. év

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatának Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46.§ (4) bekezdésében foglalt jogköre alapján a Városüzemeltetési Bizottság feladat- és hatáskörében meghozott döntése alapján a lakóközösségeknek és az önkormányzati intézményeknek nyújtandó növényesítési támogatásról szóló 28/2013. (V.31.) önkormányzati rendeletében foglaltak alapján pályázatot ír ki kerületi lakóközösségek és önkormányzati intézmények növényesítésének támogatására.

A jelen felhívás meghirdetésekor az Önkormányzat költségvetésében 5.000.000 forint, azaz ötmillió forint áll rendelkezésre a jelen pályázaton résztvevő nyertes pályázók részére a támogatási keret kimerüléséig, de legfeljebb 2021. október 31. napjáig.

A támogatás vissza nem térítendő (utófinanszírozás formájában), mértéke a pályázati költségvetés legfeljebb 80 %-a (a pályázati tevékenység függvényében), mely azonban nem lehet több mint 500.000,- Ft.

A Pályázati felhívás és mellékletei Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) Ügyfélszolgálatainak újranyitásáig az alábbi módokon szerezhetőek be:

letölthetőek az Önkormányzat honlapjáról (www.erzsebetvaros.hu, vagy az erre vonatkozó igény telefonon (06-1-462-3215) vagy e-mailben (varosgazdalkodas@erzsebetvaros.hu) történő jelzését követően megküldésre kerül elektronikusan az igénylő részére.

A Pályázati felhívás és mellékletei a Hivatal Ügyfélszolgálatainak újranyitását követően az alábbi módokon szerezhetőek be:

letölthetőek az Önkormányzat honlapjáról (www.erzsebetvaros.hu, vagy átvehetőek Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) Ügyfélszolgálatain (Budapest VII. kerület Erzsébet krt. 6. vagy Budapest VII. kerület Garay utca 5.

Minden egyéb információ elérhető a csatolt dokumentumokban.

  Kapcsolódó fájlok

  • PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2021. Növényesítés

  • Pályázati felhívás mellékletei

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100