Klímavédelem Erzsébetvárosban

 

Fotópályázat a klímavédelem jó példáiról erzsébetvárosi felsősöknek és középiskolásoknak

 

A klímaváltozás most és itt történik, ennek pedig Erzsébetvárosban is tapasztalható jelei vannak. Mi az, ami segíthet abban, hogy ne melegedjen túl az éghajlat, ne legyen szennyezett a levegő és ne pusztuljanak ki az állatfajok? Mutasd meg egy fotón vagy fotósorozaton a lehetséges megoldásokat és ötleteket a klímaváltozás folyamatának lassítására!

A Város és Folyó Egyesület Erzsébetváros Önkormányzatának megbízásából és a Széchenyi 2020 Program támogatásával fotópályázatot hirdet!

A pályázat témája: Olyan pozitív példák bemutatását várjuk, amelyek megoldást kínálhatnak a klímaváltozás folyamatának lassítására vagy megállítására. A példák származhatnak az egyén vagy a közösség életéből is: a jó megoldásokra ugyanis rátalálhatunk akár az otthonunkban (háztartás, fűtés, étkezés), akár az iskolában (szelektív gyűjtés, hulladékmentes tízórai) vagy az utcán (közlekedés).

 

Pályázók köre: A VII. kerületben élő vagy tanuló, a 2021-2022-es tanévben 5-13. évfolyamos diákok.

(A 18. életévét be nem töltött Pályázó esetén a Pályázati Adatlapot a törvényes képviselőnek kell aláírnia és a rá vonatkozó adatokat kitöltenie.)

Beküldési határidő: 2021. december 15.

Pályázatok benyújtásának módja:

Az kiírás szövege alatt feltüntetett linken keresztül.

Pályázati anyag: VII. kerületi helyszínen készült fotó vagy fotósorozat. Pályázni a pályázati időszakot megelőzően készült képekkel és videóval is lehet.

Beküldhető pályaművek száma, minősége:

A fotót JPG vagy PNG kiterjesztésű file formátumban kell beküldeni. Egy pályamű mérete legfeljebb 600 megabájt lehet. A fotósorozat 3-10 képből állhat.

Értékelés: Az alkotásokat háromtagú zsűri fogja értékelni a témául szolgáló ötlet érdekessége (maximum 50 pont), a téma kidolgozottsága (maximum 30 pont), és az alkotás esztétikája (maxiumum 20 pont) alapján.

Nyeremény: a kategóriák nyertesei között összesen 60 ezer Ft értékű elektronikai és sportcikkekre beváltható vásárlási utalványokat osztunk ki.

További információ:

A pályázattal kapcsolatos kérdéseidet a [email protected] címen várjuk.

Pályázatok benyújtásának módja: 
Az alábbi linken keresztül 
https://forms.gle/yfnWavSs1SZfz6n26


Fotópályázat adatkezelési szabályzat

Részvételi szabályzat

 

kohezios_alap