Ingyenes tanácsadó szolgáltatást indít az Önkormányzat a VII. kerületi székhelyű katás vállalkozások számára

A kata adózási rendszert érintő jogszabályi változások rendkívül rövid átállási időt szabnak a vállalkozóknak, vállalkozásoknak, melyek így nehéz helyzetbe kerülhetnek, azonban a más vállalkozási formára átállni kívánók számára segítséget jelenthet a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata által biztosított ingyenes tanácsadás.
Erzsébetváros Önkormányzata nem hagyja magára a katás helyi vállalkozókat. 2022. július 22- 2022. szeptember 22. közötti időszakban ingyenes tanácsadó szolgáltatás kerül bevezetésre, melynek során 2022. július 22-től az [email protected] e-mail címre beérkező kérdésekre szakképzett könyvelő segítségével 24 órán belüli válaszadást biztosít egyszeri alkalommal, minden VII. kerületi székhelyű katás vállalkozás részére. Kérem, az e-mailben tüntesse fel a katás vállalkozásának nevét, címét, illetve adószámát is a tevékenység beazonosítása érdekében, mert csak ebben az esetben tud a könyvelő iroda a feltett kérdésre válaszolni.
 
Az alábbi linknek a segítségével minden katás vállalkozó saját maga is kiszámolhatja, milyen kiadásokkal járhat más adóformára  történő átállása.

Link

kohezios_alap