• írta Adminisztrátor
  • 2020. november. 06. péntek
  • 1

A kormány havi 125 millió forintot vesz el az erzsébetvárosiaktól

A kormány havi 125 millió forintot vesz el az erzsébetvárosiaktól
title image

A kormány havi 125 millió forintot vesz el az erzsébetvárosiaktól

A kormány havi 125 millió forintot vesz el az erzsébetvárosiaktól.

Az önkormányzatnak nem dolga, hogy véleményezze a kormánynak a vírus terjedése ellen meghozott döntéseit. Amellett mégse mehetünk el szó nélkül, hogy a járvány leküzdésére a megoldást az ingyenes parkolás bevezetésében látják. Ez a döntés már tavasszal is csak a parkolás megnehezítéséről, és az önkormányzatok kivéreztetéséről szólt. Egyszerre ártottak a hivatalnak, ahol a segítségnyújtást szervezzük, és a lakóknak, akik emiatt a döntés miatt nem találnak majd parkolóhelyet.

Az önkormányzat vesztesége a döntés miatt havi 125 millió forint. Havi 125 millió forinttal kevesebbet tudunk költeni a járvány elleni védekezésre, és a nehéz helyzetbe került lakók támogatására. Ebből a pénzből fizetjük többek között a parkolás üzemeltetését, a parkoló őröket. Szomorú, hogy épp az emberekre nem gondoltak.

Fontos, hogy megállítsuk a vírus terjedését, de erre nem az a megoldás, ha az önkormányzatok zsebéből szedik el a pénzt.

Nem a kormány, hanem mi voltunk azok, akik bevásároltunk az embereknek.

Nem a kormány, hanem mi voltunk azok, akik települési támogatással segítettük azokat, akik elvesztették a munkájukat.

Nem a kormány, hanem mi voltunk azok, akik pénzt adtak azoknak a betegeknek, akiket úgy raktak ki a kórházakból, hogy nem tudtak magukról gondoskodni.

Mi vigyázunk Önökre, mi segítünk Önöknek, és ezt ezután is meg fogjuk tenni, akármilyen módon próbálnak ellehetetleníteni.

parkolás 3
kohezios_alap