• írta Adminisztrátor
  • 2020. december. 09. szerda
  • 1

Ajándékozzunk örömet

Ajándékozzunk örömet!
title image

Ajándékozzunk örömet

Idén senkinek sem könnyű. A járvány miatt egyre több ember kénytelen gyászolni, sokan veszítették el a megélhetésüket, jó néhány család bevételei szűkültek. Számukra nem csak a karácsony jelent komoly nehézséget, de a mindennapi meleg étel, a fűtött szoba, a tél túlélése.
Ezért most minden segítségre szükség van: várjuk azoknak a kerületi vállalkozásoknak, közösségeknek, jó szándékú embereknek a jelentkezését, akik lehetőségeiknek megfelelően képesek tenni azért, hogy minél több otthonban legyen egy kicsit könnyebb a holnap. Szerencsére sok kicsi sokra megy: egy kiló liszt, vagy egy csomag szaloncukor is sokat jelenthet azoknak, akiknek még ennyire sem telik.
Tavasszal már sokan segítettek, most legyünk még többen, akik pénz- vagy tárgyi adománnyal, vagy önkéntes munkával segítenek!

Erzsébetváros Önkormányzata még tavasszal létrehozott egy adományszámlát a veszélyhelyzetben lévő lakosság támogatására. Ide várjuk pénzbeli adományaikat.
Erzsébetváros Önkormányzat Adományszámla, veszélyhelyzetben lévő lakosság támogatására:
11784009-15507008-10250000

Tárgyi adományként elsősorban tartós élelmiszert, (konzerv, rizs, tészta, zacskós levesek, egyéb alapélelmiszerek), tisztálkodó szereket, pelenkát, fertőtlenítő szereket, szájmaszkot, csomagolt édességet, csokoládét várunk. A felajánlott tárgyakból összeállított csomagból a leginkább rászoruló egyedülállók és családok kapnak a kerületben a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ munkatársai közreműködésével.
Amennyiben egyéb felajánlással élne, kérjük, hogy előzetesen egyeztessen kollégánkkal a lenti elérhetőségek valamelyikén.
[email protected], telefon: 06 1 321 0635
Az adományok leadásának helye: Mozgáscentrum 1071 Budapest, Lövölde tér 7.
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök: 08.30-16.00 óra, péntek: 08.30-14 óra
Aki önkéntes munkával szeretne hozzájárulni az ügyhöz, annak jelentkezést az [email protected] email címen várjuk.
Boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek.

kohezios_alap