• írta Adminisztrátor
  • 2021. február. 05. péntek
  • 2

Felhívás Karinthy Frigyes-ösztöndíj iránti kérelem benyújtására

Felhívás Karinthy Frigyes-ösztöndíj iránti kérelem benyújtására
title image


Felhívás Karinthy Frigyes-ösztöndíj iránti kérelem benyújtására

Felhívás

Karinthy Frigyes-ösztöndíj iránti kérelem benyújtására

2020-2021. tanév I. félévi eredmények alapján

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének a Karinthy Frigyes-ösztöndíjról szóló 3/2020. (I.30.) önkormányzati rendelete alapján az Önkormányzat Karinthy Frigyes-ösztöndíjban részesíti a VII. kerületben bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, életvitelszerűen a VII. kerületben élő és a VII. kerületben működő köznevelési intézménybe járó, kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő 5-12. évfolyamos tanulókat.

Az ösztöndíjban részesülők pénzügyi támogatásban és elismerő oklevélben részesülnek. A pénzbeli támogatás 5 hónapra kerül megállapításra, a félévi eredmény alapján február-június hónapokra. A támogatás mértéke havi 10.000 Ft.

Az ösztöndíj igénylése iránt kérelmet kell benyújtani, amelyre egy évben két alkalommal van lehetőség, a félévi és az év végi tanulmányi eredmény alapján. (Utolsó alkalommal a 12. évfolyam első félévének eredménye alapján)

A 2020/21. I. félévi eredmények alapján a kérelem benyújtásának határideje:

  1. március 1. (hétfő)

A kérelmet személyesen a Polgármesteri Hivatal 1076 Budapest Garay u. 5. szám alatti épületében elhelyezett iratgyűjtő ládában, vagy postai úton az Önkormányzat címére (1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.) lehet benyújtani.

kohezios_alap