• írta Adminisztrátor
  • 2020. június. 30. kedd
  • 1

„Gyere a térre!”

„Gyere a térre!”
title image

„Gyere a térre!”

„Gyere a térre!”

Erzsébetváros Önkormányzata meghívja a kerület lakosait a „Gyere a térre!” elnevezésű programsorozatára, melyet az Önkormányzat Diszkriminációs - Ügyek Irodájával, a Klímavédelmi és Fenntarthatósági Kabinetével és a helyi civil szervezeteivel szervez közösen.

A program célja, hogy a kerületi lakosok bepillantást nyerhessenek az önkormányzat egyes irodáinak és a meghívott civil szervezetek tevékenységébe és működésébe. Továbbá, hogy előadások, foglalkozás keretén belül, játékosan tanulva és megismerve hasznos tudásra tegyenek szert, emellett kulturális és kreatív elfoglaltságot nyújtsunk minden érdeklődő számára.

Helyszín: Klauzál tér

Időpont: 2020.07.08-08.26. között szerdánként, előre meghirdetett időpontokban, 14:00-16:00 óra között – 2020.07.08., 07.22., 08.12., 08.26. – 4 alkalom

A heti részletes programot és a meghívottak listáját a rendezvény előtt fogjuk közzétenni, Erzsébetváros Facebook oldalán.

2020.07.08: Első alkalomra tervezett programok: magbomba készítés, színezés, kézműves foglalkozás, műveltségi és klíma kvízek, Klauzál tér története, játékosan a sokszínűségről, Romano Glaszo együttes programja - koncert, tánctanulás, hangszerbemutató

További információkért kövessék Erzsébetváros híreit a facebookon is. 

A szervezők a program változás jogát fenntartják!

kohezios_alap