• írta Adminisztrátor
  • 2021. szeptember. 17. péntek
  • 0

Hétfőtől visszaáll a forgalomcsillapítással bevezetett forgalmi rend Erzsébetvárosban!

2021. szeptember 20-án, reggel 6:00 órától visszaállításra kerül a forgalomcsillapítással bevezetett forgalmi rend is Erzsébetvárosban!
title image

Hétfőtől visszaáll a forgalomcsillapítással bevezetett forgalmi rend Erzsébetvárosban!

 

A tervezettnél 10 nappal korábban fejeződik be a Blaha Lujza tér felújításának első üteme, így a Rákóczi úton és a Nagykörúton is újra 2x2 sáv lesz járható a buszsávok, illetve a villamosvágányok mellett. Erről részletesen itt tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/smbalogh/posts/694229708161447 

 

A felújítás e szakaszának lezárulása egyben azt is jelenti, hogy visszaáll a villamos barát lámpaprogram is a Nagykörúton. A csomópont eredeti kapacitásának visszaállításával pedig 2021. szeptember 20-án, reggel 6:00 órától visszaállításra kerül a forgalomcsillapítással bevezetett forgalmi rend is Erzsébetvárosban!

A kerületi forgalomcsillapítási rend, az alábbiak szerint alakul:

  • Wesselényi utca forgalomkorlátozása: alapból a Kiskörút felé egyirányú Wesselényi utca a Klauzál utca – Nyár utca közötti szakaszon kétirányú. A Kiskörút irányba a „mindkét irányból behajtani tilos, Kivéve BKK, Kerékpár” jelzőtábla kerül visszaállításra.
  • Dohány utca forgalomkorlátozása: alapból a Nagykörút felé egyirányú Dohány utca a Nagy Diófa utca - Nyár utca közötti szakaszon kétirányú. A Nagykörút irányába a Dohány utca jelenleg két irányú Nagy Diófa - Nyár utca közötti szakasza kerül egyirányúsításra, ezen a szakaszon „mindkét irányból behajtani tilos, Kivéve BUSZ, Kerékpár” jelzőtábla kerül alkalmazásra.

  

kohezios_alap