• írta Adminisztrátor
  • 2022. július. 29. péntek
  • 0

Közösségi Költségvetés 2022: Indul a szavazás!

Döntsék el, milyen beruházásokkal legyen élhetőbb, szebb Erzsébetváros! Szavazzanak az Önök számára legkedvesebb elképzelésre!
title image

Közösségi Költségvetés 2022

Indul a szavazás!

Az önkormányzat 60 millió forintot különített el idén Közösségi Költségvetésre: a 10 körzetben, körzetenként 6 millió forint sorsáról határozhatnak a lakók.

 

Az ötletgyűjtési szakasz lezárult, egyesével megvizsgáltuk a beérkezett javaslatokat. Mostanra döntöttünk arról, hogy a rengeteg ötletből melyik az a 29, amelyik felkerül a szavazólapra.

 

Most az erzsébetvárosiakon a sor:

Döntsék el, milyen beruházásokkal legyen élhetőbb, szebb Erzsébetváros! Szavazzanak az Önök számára legkedvesebb elképzelésre! A véleménynyilvánításnál nincsenek körzethatárok – függetlenül attól, hogy a kerületen belül hol élnek vagy dolgoznak – bármelyik ötletre leadhatják javaslatukat.

 

Személyenként egyszer, egy ötletre lehet voksolni: elektronikusan vagy papíralapon.

 Szavazataikat 2022. augusztus 31-ig várjuk!

Nyomtatványokat és gyűjtő ládákat a Klauzál téri és a Garay piacra, valamint a hivatal épületében, az Erzsébet körút 6-ban, a portához helyeztek ki.

Az önkormányzat intézményeiben szintén elérhetőek a nyomtatványok, illetve letölthetőek, kinyomtathatóak Erzsébetváros honlapjáról is.

 Szavazóív

Online az alábbi linken található térképen kell megkeresni és bejelölni az Önöknek legjobban tetsző ötletet.

https://erzsebetvaros.hu/kozossegi-koltsegvetes/

 

A mi pénzünk, a mi döntésünk, a mi otthonunk!

#KözösÜgy

kohezios_alap