• írta Adminisztrátor
  • 2020. június. 02. kedd
  • 1

Lakáspályázatok Erzsébetvárosban 40 önkormányzati lakás bérletére lehet pályázni

Módosítás a letölthető fileokban! Lakáspályázatok Erzsébetvárosban 40 önkormányzati lakás bérletére lehet pályázni
title image

Lakáspályázatok Erzsébetvárosban 40 önkormányzati lakás bérletére lehet pályázni

Itt, a 7. kerületben, a főváros közepén is rengetegen élnek elviselhetetlenül rossz körülmények között. A lakhatási kérdés az egyik legfontosabb probléma, amelyet meg akarunk oldani. Ez az egyik legmarkánsabb eleme a költségvetésünknek is.

Két különböző jellegű pályázatot írtunk ki önkormányzati lakások bérbeadására. Mindkét pályázattal azoknak szeretnénk segíteni, akiknek nincs esélyük sem arra, hogy saját lakásba költözzenek, sem arra, hogy a magas albérleti díjakat kifizessék.

Az első pályázaton 15 olyan lakás bérbeadásáról döntünk, amelyek most még nem lakhatóak. Aki ezen a pályázaton nyer, annak vállalnia kell, hogy a lakást 8 hónapon belül felújítja. A felújítás alatt még nem lehet beköltözni a lakásokba. A felújításra rendelkezésre álló 8 hónap alatt, illetve azt követően 5 évig, amíg a lakást bérlik, a bérleti díj felét kell csak kifizetni.

A második pályázatot 25, az Önkormányzat által már felújított lakásra írtuk ki, szintén 5 évre. Ezekbe a lakásokba várhatóan idén október 31-én költözhetnek be a bérlők.

Mindkét pályázat benyújtásának határideje: 2020. június 19. (péntek) de. 12:00 óra. 

Az első pályázatról a kiírást és a mellékelt dokumentumokat itt találják.

A második pályázatról a kiírást és a mellékelt dokumentumokat itt találják.

A dokumentumok alább a hír alatt is elérhetők.

Erzsébetváros Önkormányzatakohezios_alap