• írta Adminisztrátor
  • 2020. november. 18. szerda
  • 2

Parkolóhelyek a helyi lakosoknak

Parkolóhelyek a helyi lakosoknak!
title image

Parkolóhelyek a helyi lakosoknak

Az önkormányzati parkolóhelyek felét a kerületi lakosoknak fogjuk fenntartani. 18:00 óra és 7:00 óra között ezeket a helyeket csak azok a lakók használhatják, akiknek van parkolási engedélyük.

Már a kampányban azt ígértük, hogy kifejezetten a helyi lakosok számára létre fogunk hozni parkoló zónákat. Akik esetleg elfelejtették, azoknak emlékeztetőül:

parkolás-1090px

Most fejezzük be az 5. pontban leírt ígéretünket. Különösen fontos ez a döntés most, amikor a kormány ingyenes parkolási rendelete egyformán nehezíti a lakók és az önkormányzat életét. Az önkormányzattól havi 125 millió ft-ot vesz el. A lakóknak pedig sorozatos közlekedési káoszt okoz. Ezen a helyzeten nem változtathatunk, azon viszont segíthetünk, hogy Önök munka után hazaérve könnyebben találjanak parkolóhelyet.

A munkák elkezdődnek. Készül az ehhez szükséges forgalomtechnikai terv, és készülnek a szükséges közlekedési táblák. Az előkészítés biztosan igénybe vesz még néhány hetet, de bízunk benne, hogy januártól a munkából hazatérő erzsébetvárosiak sokkal könnyebben találnak majd maguknak parkolóhelyet.

kohezios_alap