• írta Adminisztrátor
  • 2020. szeptember. 02. szerda
  • 1

Tájékoztató a polgármesteri hivatalban történt Covid fertőzésről.

Tájékoztató a polgármesteri hivatalban történt Covid fertőzésről
title image

Tájékoztató a polgármesteri hivatalban történt Covid fertőzésről.

Kedden kora délután derült ki, hogy a polgármesteri kabinet egyik vezető munkatársának pozitív lett a covid tesztje. Kollégánk a hivatal ügyfeleivel nem volt kapcsolatban. Minden kötelező, és preventív intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy a fertőzés ne terjedjen tovább, így az ügyfélfogadás is zavartalanul működhet. 

Jegyző Asszony összegyűjtötte és továbbította a Nemzeti Népegészségügyi Központ felé azoknak a személyeknek a névsorát és elérhetőségét, akikkel a megfertőződött kolléga járványügyi szempontból értékelhető kapcsolatba került Az érintett területeken fertőtlenítő takarítást végzünk. A hivatalban hétfő óta minden munkatárs számára kötelező a maszk használata, így bízunk benne, hogy senki sem kapta el a vírust. Ezt a reményt erősítik az első gyorstesztek eredményei is.

Ennek ellenére most az a felelős döntés, ha az érintett  munkatársak otthonról dolgoznak mindaddig, amíg az NNK el nem végzi az ő tesztelésüket is, és be nem bizonyosodik, hogy nem kapták el a vírust. Az épület minden szintjét alaposan fertőtlenítjük.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

kohezios_alap