• írta Adminisztrátor
  • 2021. február. 18. csütörtök
  • 3

Tehetséggondozó iskola költözik a Wesselényi u. 17-be

Tehetséggondozó iskola költözik a Wesselényi u. 17-be
title image

Tehetséggondozó iskola költözik a Wesselényi u. 17-be

Az ingatlan bérleti jogára kiírt pályázatot a Milestone Institute nyerte el, amely iskola tehetséges középiskolásoknak nyújt magas szintű oktatást. Munkájukat eddig is nagy sikerrel végezték, ezt bizonyítja, hogy az intézet alapítása óta több mint 1000 diákjuk nyert felvételt a világ legjobb 100 egyetemére, köztük több mint 100 az Oxfordi és Cambridge-i Egyetemre.

A pályázatok elbírálásánál fontos szempont volt, hogy a felvázolt tervek mennyiben szolgálják a kerület lakóinak érdekeit. A nyertes pályázat egyebek mellett azt vállalta, hogy kerületi diákoknak biztosít ösztöndíjakat, és felújítási munkálatokat végez az épületben.

Az eredményhirdetésen Erzsébetváros polgármestere arról beszélt, felhívásunkra olyan pályázatok érkeztek be, amelyek kerületi megvalósíthatósága fontos az önkormányzat számára. Niedermüller Péter elmondta: bízunk abban, hogy más körülmények között, más helyszínen valós lehetőség kínálkozik majd ezeket az elképzeléseket megvalósítani. Ezért az önkormányzat párbeszédet kíván folytatni a pályázókkal, az együttműködés lehetőségeiről.

Az eredményhirdetésről készült videót itt tekinthetik meg.

a pályázattal és a nyertessel kapcsolatos kérdésekre itt adtunk választ!

kohezios_alap