• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2022. szeptember. 22. csütörtök
  • 0

Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel - Home Therapy Régiségbolt

Hogyan lesz egy klinikai pszichológusból régiségkereskedő?
title image

Hogyan lesz egy klinikai pszichológusból régiségkereskedő? Furcsának hangzik ez a két szakma együtt, pedig nem is áll olyan távol egymástól. És egészen biztosan elmúlik minden kérdésünk, ha megismerjük Hegedűs Ibolyát, aki a Kis Diófa utcában található Home Therapy régiségbolt megálmodója. 

 

Természetesen látogatásunkkor feltettük ezt a kérdést Ibolyának, aki elmesélte, hogy tulajdonképpen mindig is vonzották a régiségek, de egy nap, mikor lehetősége adódott egy kis üzletet nyitni, komoly elhatározást tett, és úgy döntött, hogy a hobbiből munka lesz. A bolt megnyitásával egy új kaland indult el az életében: elkezdte kitanulni a régiségkereskedő szakmát, és folyamatosan kutatta, vadászta az igazán érdekes és értékes lakberendezési tárgyakat, bútorokat és kiegészítőket.


 

 

Így lehet az, hogy a Home Therapy kínálatában igazán gondosan és jó szemmel válogatott tárgyakat, holmikat, izgalmas kincseket talál az ember. Ráadásul Ibolya személyisége és eredeti szakmája áthatja az üzlet milliőjét, azonnal otthonosan érzi magát a vásárló, egy leírhatatlan nyugalom és jó érzés lengi körül őt.

 

Mindenkinek javasoljuk, hogy térjen be egy kis kincsvadászatra, mi látogatásunkkor nem tudtunk üres kézzel eljönni, ráadásul számtalan izgalmas információval, tudással lettünk gazdagabbak. Ibolya üzletének legfrissebb kínálatáról a Home Therapy Facebook oldalán tájékozódhattok!

 

Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel. 

 

Olyan emberekkel, akik részei a mindennapjainknak, és akikről annak ellenére, milyen gyakran látjuk őket, szinte semmit sem tudunk. Ebben a sorozatban olyan erzsébetvárosi szolgáltatások és üzletek tulajdonosait mutatjuk be nektek, amelyekben már nagy valószínűséggel ti is megfordultatok. 

 

És ha tetszik nektek ez a sorozat, akkor arra kérünk titeket, hogy ajánljatok nekünk olyan embereket, üzleteket, szolgáltatásokat a kerületből, akiknek érdekel a története, akikről szeretnétek többet megtudni általunk.

kohezios_alap